Kirjoittaja

Rillan tempauksien kirjoittamisesta vastaan minä, Mirka. 
Olen vastavalmistunut eläintenhoitaja - kolmen vuoden opintoni Kannuksen kennellinjalla tulivat päätökseen keväällä -17. Kennellinjalle pääsy ja siellä opiskelu olivat pitkäaikainen unelma, ylpeänä kannan kenneltytön leimaani. Ihan käsittämättömän paljon sitä kolmen vuoden aikana oppi, koki, kasvoi ja kehittyi niin yksilönä, kuin koiranomistajana ja eläintenhoitajana. Valitettavasti kaikki kiva loppuu aikanaan ja nyt opetellaan elämään "tavallisten ihmisten" elämää Tampereella.
Tässä linkki postaukseen, jossa kerron hieman enemmän itsestäni: klick.

Kotikotona perheeseen kuuluu enää yksi seniori-ikään ehtinyt rouva; kultainennoutaja Wiikar's Chakira alias Cindy (10/2005). Taivaan toiselle puolen siirtyi heinäkuussa -17 labradorinnoutaja Wilma (3/2005). Wilman kanssa harrastettiin aktiivisesti tokoa itsenäisesti sekä kerkesimme aloittaa myös rally-tokon parissa. Valitettavasti muuttoni opiskelupaikan takia kuihdutti kasaan Wilman kanssa treenaamisen, mutta aina käydessäni kotona pidettiin hauskaa temppuilemalla. Molemmat ovat opettaneet minulle aivan mahdottomasti koirista ja olivat ns. ponnahduslauta tähän koko koiramaailmaan ja -hulluuteen.

Nyt jaloissa pyörii kauan haaveiltu ihan oma koira - australianpaimenkoira Karvakamun Kentaurin Giga alias Rilla (7/2014).  Rilla ei ole päästänyt minua helpolla, varsinkin nuorempana meillä oli todella monta kompastuskiveä ja yhteisen sävelen löytämiseen meni yllättävän kauan. Onneksi Rilla on antanut töppäykset anteeksi ja virheitä ollaan saatu korjattua. Nyt kolme vuotiaana neidin kanssa onkin helppo olla ja harrastaa.

Rillan kanssa tehtiin kouluaikana paljon kaikkea (etsinnät, haku, rally-toko, nose work jne.). Päälajina meillä on kuitenkin aina ollut toko ja siihen keskitytään nytkin eniten. Kuuluimme myös kaksi vuotta Kennelliiton Tokonuoriin. Agility jäi kokonaan pois kuvioista kun Rillan luusto osoittautui kovin surkeaksi.

Minuun saa yhteyttä sähköpostilla mirka.hallami@hotmail.com.